avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

fostul meu sot si-a revendicat un teren cumparat in timpul casatoriei pe numele lui dat.faptului ca in perioada respectiva s-a vandut apartamentul primit mostenire,ce drepturi am si ce pot sa mai fac pt. ca eu nu am avut un avocat si nu am stiut cum sa procedez,mentionez ca terenul s-a cimparat dupa 5 ani de casatorie,eram trecuti amandoi ca cumparatori,au fost intradevar si banii de la vanzarea apartamentului dar eu am umblat pt.cumpararea ,toate actele sunt facute pe mine ptr.actele de la pperen ptr, viitoarea casa care nu s-a mai facut,in schimb sunt multe investitii,ce drepturi am cum pot sa mai fac,precizez ca au trecut 15 zile de cand si l-a trecut pe numele lui
Cel mai recent răspuns: ContSters258703 , utilizator 13:20, 26 August 2012
revendicarea lui valoreaza act de administrare
aveti dreptul la jumatate sau la cota stabilita urmare a partajului dupa divort..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Coco_luca Coco_luca Sunt in proces de partaj cu fostul sot. In timpul casatoriei (pe langa alte bunuri) am cumparat un apt pe care l-am vandut in 2006, banii rezultati fiind ... (vezi toată discuția)
Divorț studenta cu un copil de 1,4 luni RoxanaMarria RoxanaMarria Bună ziua, Sunt studenta în anul 5 (mai am încă un an pana termin), căsătorita civil din 2016. Avem împreună un copil de 1 an și 4 luni. Eu și ... (vezi toată discuția)
Divort ancuta silvia ancuta silvia Buna ziua. Sunt casatorita de 19 ani, am un copil de 18 ani, somer. Locuim cu sotul in apartamentul soacrei, care a fost vandut cu clauza de intretinere, ... (vezi toată discuția)