avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Ca societate am contractat un credit cu o garantare de la PF.Banca adeclarat scadent anticipat creditul cu 4 zile inainte de termen,motivind intirzieri de peste 90 zile.Dar somatia de plata o trimite girantului,fara sa instiinteze intr-u fel societatea,care nu are inca un act pe care sa-l conteste.Am scos de la CRB un extras care atesta clar ca nu sint absolut deloc intirzieri,nici la cat.A In schimb,banca raporteaza suma datorata direct cu 90 zile intirziere,cat.E ! fara a trece prin restul.Poate cere societatea anularea actelor de executare si chiar a contractului pe care banca l-a si incalcat ?? Multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: fyl , utilizator 15:45, 26 August 2012
Daca exista dovada neplatii ratelor in termenul de 90 zile,debitorul nu are temei legal sa solicite anularea actelor de executare silita
Banca nu a raportat nici-o intirziere la CRB.Din motive "tehnice" nu ne-au mai fost date extrase de cont cu 4 luni inainte de scadenta anticipata.Singura "dovada" a bancii este o simpla declaratie ca nu am platit.Nici pina acum nu ne-au fost trimise actele contabile,pentru a incheia contabilitatea,cu toate ca s-a si executat imobilul si exista in instana o contestatie.La ora actuala,singura dovada ca nu au existat restante,sint raportarile lunare ale bancii la CRB !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)
Credit restant (poze cu situatia la bc atasate) ContSters303549 ContSters303549 http://img854.imageshack.us/img854/5519/1y3u.jpg http://img19.imageshack.us/img19/4296/do7l.jpg Buna ziua, cam asa arata situatia mea actuala la BC. A fost ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala andat andat Buna ziua! Am urmatoarea situatie: am un credit in derulare, girat de catre doua persoane (una decedata, una in viata). Creditul va avea in curand restanta ... (vezi toată discuția)