avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie de insotitor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie de insotitor

Eu sunt insotitorul bunici mele din 2010 si as dori sa stiu daca mi se cuvine mie indemnizatia de insotitor .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:19, 28 August 2012
Daca detineti decizie de insotitor eliberata de autoritate in drept ,pe cale de consecinta dvs sunteti beneficiarul indemnizatiei aferente prestatiei asumate fata de bunica dvs
Si cum pot afla daca imi revine mie indemnizatia ?

Adresati-va Directiei de Asistenta Sociala a Persoanelor cu Dizabilitati , in acest sens ... ati depus vreo cererea de acordare a indemnizatiei de însotitor ?
Am fost numit curator si am semnat o hartie in acest sens .
Totusi , cerere de acordare a indemnizatiei de însotitor ati depus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare indemnizatie insotitor geanina_Prv geanina_Prv Buna ziua. As dori sa mi spuna cineva daca diminuarea salariilor bugetarilor cf. Legii nr.118/2010 afecteaza si cuantumul indemnizatiei pentru insotitor ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insotitor allevyn allevyn buna seara.sant persoana cu handicap gr. 1 si am ca insotitor pe mama mea,dar fara carte de munca.am luat din decembrie pana acum 610 ron pe luna,dar astazi ni ... (vezi toată discuția)
Stimulent pentru mama anton75 anton75 Sotia s-a reintors la serviciu cu patru luni inainte ca micutul nostru sa implineasca varsta de 2 ani, dar nu a solicitat stimulent. Copilul a implinit aceasta ... (vezi toată discuția)