jpriest88 a scris:
Ai dreptate. Eu nu am probleme cu gandirea logica. Daca ar fi sa ma iau dupa testul de IQ (in care nu cred mai deloc), stau bine si la capitolul asta. Problema e testul de personalitate, despre care am o parere pe care nu as exprima-o pe forum...
Un exemplu de intrebare:
Mergi pe strada si auzi un grup de oameni care rad. Ai impresia ca rad de tine:
a)intotdeauna
b)uneori
c)niciodata
Eu nu sufar de complexe, deci "a" pica. Dar mi s-a intamplat sa ma uit la slit, sa vad daca e inchis, cel putin o data, deci si "c" pica. Si asta e valabil pentru absolut oricine (sau sa te uiti daca esti murdar, sau mai stiu eu ce... repet, chiar o singura data in viata). Dar daca pui "b" la genul asta de intrebare, e bai mare. Iar "b" nici nu ar fi corect, ci doar cel mai aproape de raspunsul corect. In plus, "b" la multe intrebari e semn de instabilitate psihica. Raspunsul corect pentru mine ar fi "d. super mega extraordinar de rar, dar mi s-a intamplat."
Nu-ti face griji eu anu asta am dat vreo 3, unul mai fistichiu decat altul si crede-ma ca nu sunt asa perfect cum am bifat.Intrebarile de personalitate sunt calculate in marje care nu te catalogheaza automat ca defect.Ideea principala este ca intrebarile se repeta si trebuie sa fii atent sa nu oscilezi prea mult sau sa vii cu raspunsuri de genul nicodata nu ma enervez sau asa ceva.