avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Criterii cazare studenti cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Criterii cazare studenti cu handicap

Buna ziua!
Pentru cazarea unor studenti cu dizabilitati in cadrul unui complex studentesc, care sunt criteriile, bolile si gradul de handicap ce trebuiesc luate in considerare de catre comisia intocmita pentru evaluarea dosarelor ce sunt depuse de respectvii studenti, si prioritatea in care vor fi selectate acestea? As mai dori sa stiu legea in baza careia sunt reglementate cele mai sus mentionate.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 23:30, 27 August 2012
Fiecare universitate are propriul regulament privind cazarea studentilor in caminele facultati;lor,de aceea va sfatuiesc sa luati legatura cu Serviciul Social al univ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile studentului orfan. bună ziua. care sunt drepturile ... MarilenaR MarilenaR Drepturile studentului orfan. Bună ziua. Care sunt drepturile unui student rămas orfan de un parinte? Frecventează cursurile. Are 21 ani. Pensie? ... (vezi toată discuția)
Pentru ingrijire mama care nu se mai deplaseaza gresoi gresoi as vrea sa stiu daca si ce pot face sa primesc un ajutor sau ceva ,ne-mai putand lucra avand pe mama mea de 75 de ani la pat suferind de multe,multe boli si ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap marianz marianz Am rugamintea sa-mi comunicati cine hotaraste incadrarea ca grad de handicap dupa intocmirea dosarului medical si unde incepe intocmirea acestui dosar?La ... (vezi toată discuția)