avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării prima casa- exigibilitate
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

prima casa- exigibilitate

Buna ziua,

AS dori sa stiu daca sunt eligibila pentru programul Prima casa in conditiile urmatoare:
-detin in proprietate exclusiva o locuinta de 48mp
-detin in coproprietate cu fratele meu o locuinta donata de parinti dar in care locuiesc parintii mei
-apartamentul ce urmeaza a fi achizitionat va fi in coproprietate cu viitorul meu sot

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Prima casa Mara26111985 Mara26111985 Buna ziua. Eu si sotul meu am vrea sa ne inscriem la prima casa, dar avem o situatie mai speciala si nu stim daca ne incadram. El a primit mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Donatia intre parinti si copii georgiana miclescu georgiana miclescu in anul 2005 parintii mi-au donat mie si fratilor mei casa in care locuim, cu conditia stipulata ca pe timpul cat ei traiesc , sa locuiasca in casa respectiva, ... (vezi toată discuția)
Drept la prima casa 4 thesys thesys Buna ziua, Am o nelamurire si as vrea un raspuns daca se poate cu privire la acest program. Suntem o familie tanara cu un copil de 3 ani si vrem ... (vezi toată discuția)