avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... repatriere moldovean
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

repatriere moldovean

O moldoveanca, devenita cetatean roman cu dom in strainatate, ma intreaba cum poate sa-si stabileasca domiciliul in Romania si de ce acte are nevoie. Va intreb si eu pe Dvs si va rog sa fiti cat mai expliciti, eventual si cu citarea actelor normative.
Multumiri
Cel mai recent răspuns: const_be , utilizator 12:54, 3 Septembrie 2012
Recititi acest topic deschis tot de dvs., sunt date toate detaliile posibile pentru toate variantele:
www.avocatnet.ro/content/for...
Multam! se pare ca memoria imi joaca feste:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in romania cu cetatean moldovean- acte necesare nynussik nynussik As vrea sa stiu care sunt conditiile de a te casatori in Romania cu un cetatean roman? Eu sunt moldoveanca din Republica Moldova. De ce acte e nevoie? ... (vezi toată discuția)
Diferente pensii amarianaro amarianaro Urmatoarea situatie Pot iesi la pensie in mod normal, la limita de varsta (am varsta standard de pensionare si stagiul de cotizare impus) si in acelasi timp ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate fara un contract de proprietate in romania FodorLeonard FodorLeonard Buna seara tuturor!Problema mea este urmatoarea: stau in Italia de vreo 7 ani,in Romania nu mai am nici o proprietate,sau vreo posibilitate de a ma lua cineva ... (vezi toată discuția)