avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hotararea 593 din 13 iunie 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hotararea 593 din 13 iunie 2012

As dori sa stiu daca aceasta hotarare (593 din 13 iunie 2012) este aplicabila si pentru personalul din institutele de cercetare. Sunt cercetator stiintific si vreau sa ocup prin concurs sau examen un post vacant de cs III. Dintr-un raspuns primit de la Ministerul Muncii in luna martie privind acest subiect, reiesea ca : "posturile vacante existente pot fi ocupate prin concurs sau examen numai cu respectarea prevederilor art.22 din Ordonanta de urgentaa Guvernului nr.34/2009 cu completarile si modificarile ulterioare, coroborate cu prevederile art.20 alin.2 din Legea nr.283/2011."
Intrebarea mea este urmatoarea: personalul (de cercetare) din institutele de cercetare poate beneficia de prevederile acestei Hotararii din luna iunie? Sau este nevoie sa se faca alte demersuri din partea institutiilor la care personalul respectiv isi desfasoara activitatea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 27 August 2012
Hotararea Guvernului nr. 593/2012 reglementeaza scoaterea la concurs in anul 2012 a posturilor didactice si de cercetare vacante din institutiile de invatamant superior de stat.
Asadar, este aplicabila numai posturilor de cercetare vacante din institutiile de invatamant superior de stat si nu celor din insitutele de cercetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea doua locuri de munca in sistemul bugetar? radu_antonescu radu_antonescu Sunt angajat al unei institutii bugetare. Intentionez sa ma inscriu la un concurs pentru ocuparea unei pozitii (titular) in invatamantul superior de stat. In ... (vezi toată discuția)
Doctorand stagiar ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 As dori sa stiu daca, in calitatea mea de doctorant stagiar, la o universitate de stat, conform legii educatiei aflate acum in vigoare, dupa sustinerii tezei ... (vezi toată discuția)