avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii pensie alimentara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

pensie alimentara

am o angajata care trebuie sa plateasca pensie alimentara fetitei. din greseala i-am retinut 1/3 din salar in loc de 25%. s-a observat greseala si as vrea sa o rectific. am calculat suma din diferenta si am vb cu angajata si a zis ca vrea sa o lase fetitei dar ca sa nu fie probleme as vrea sa fac si o hartie sau ceva ca sa am la mana fiindca este in proces cu fostul sot si in acest moment.

va multumesc
ioana ciotea
Cel mai recent răspuns: cioteai , utilizator 13:11, 27 August 2012
Angajata sa dea o declaratie prin care isi da consimtamantul de a i se retine lunar suma de...suma ce reprezinta pensie alimentara neretinuta in favoarea minorei. Nu cred ca va imputa dvs. cineva ceva daca angajata este de acord. Dar pentru a retine pensia aveti o hotarare de retinere ramasa definitiva?
da am o hotarare definitiva pr 25%. si diferenta este de 800 lei. si as dori sa stiu cum sa fac o hartie ca sa ii restitui salariatei banii in numele societatii. sau cum ar fii cel mai corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie si pensie alimentara Flo123 Flo123 Divortat, sentinta definitiva si irevocabila, fetita a ramas la mama, eu platesc pensie alimentara. Dupa un an, fetita s-a mutat la mine, mama ei a plecat in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retroactiva ContSters284802 ContSters284802 Buna ziua. Am si eu nevoie de niste sfaturi, daca se poate, in urmatoarea problema: in urma unei casnicii de 7 ani a rezultat o minora, acum in varsta de 5 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara catana aurora cristina catana aurora cristina Verisoara mea are un proces de stabilirea paternitatii, cel in cauza a spus ca face declaratie la notariat si recunoaste fetita, dar intreb cum se stabileste ... (vezi toată discuția)