avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contabilitate primara pentru inchiriere apartament?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contabilitate primara pentru inchiriere apartament?

Buna ziua,
va rog si eu sa ma lamuriti: dupa inchirierea unui apartament, respectiv inregistrarea contractului de inchiriere la finante, proprietarul trebuie sa mai faca ceva, adica trebuie sa tina cumva contabilitate primara sau plateste doar impozitul pe venit comunicat de finante prin decizie in urma declaratie estimative depusa?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rodica copaciu , utilizator 14:33, 27 August 2012
Dupa inregistrarea contractului de locatiune,locatorului ii revine obligatia sa achite c/v impozit aferent suma inchiriere
Locatorului nu ii revin alte obligatii de genul celor mentionate de dvs
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de salubritate, obligatia proprietarului sau a chiriasului? Codrys Codrys Buna ziua, ca multi dintre locuitorii acestei tari, am locuit in chirie, la o ”cunostinta” timp de aproape doi ani. Cheltuielile achitate la zi...fara ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere firma ce risca patronul unei firme care si-a facut sediul social intr-un imobil, firma de apartament, care a inchiriat fictiv 1/3 imobil, plateste fictiv ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat/salubrizare mariuspopa1 mariuspopa1 Buna ziua am sa fiu scurt si la obiect. Am locuit in chirie in orasul Constanta timp de un an(2013). Acum cateva zile am primit la adresa din buletin respectiv ... (vezi toată discuția)