avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonus
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonus

La fiecare factura ,un furnizor da drept bonus 1 euro si la 6 luni factureaza aceasta suma,( in lei).Cum inregistrez factura,ca un discount comercial 609?
Cel mai recent răspuns: nicolpa , utilizator 11:01, 30 August 2012
poate va ajuta acest link..
[ link extern ]
Deci mai exact este vorba despre o factura primita de furnizor "promo euro" adica la fiecare factura de achizitie se da promo 1 euro ,suma care se factureaza odata la 3 luni,adica primesc o factura pe care scrie "promo euro" suma de 100 lei sa zicem( cu minus este factura).Cum inregistrez aceasta factura?
nicolpa a scris:

Deci mai exact este vorba despre o factura primita de furnizor "promo euro" adica la fiecare factura de achizitie se da promo 1 euro ,suma care se factureaza odata la 3 luni,adica primesc o factura pe care scrie "promo euro" suma de 100 lei sa zicem( cu minus este factura).Cum inregistrez aceasta factura?

Ma gandeam la urmatoare inregistrare,as privi factura ca o reducere finaciara

767=4011 -100 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discounturi nenesa nenesa Buna seara.Nu stiu ce sa mai cred cu atatea pareri.Spun simplu problema:pe o factura de marfa se acorda discount(bonus) (ex.180x0.010= -1.80+(-tva 0.34). Cum ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura cu discount zaira_simona zaira_simona Lucrez la o firma care comercializeaza ciment.Plata se face in avans,iar in momentul primirii marfurilor pe factura este inclus un discount pt plata in ... (vezi toată discuția)
Contul 767? denisa2011 denisa2011 buna seara, am o factura de discount de la un furnizor, trec 767 cu minus?? (vezi toată discuția)