avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general d112 medici de familie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

d112 medici de familie

ptr. un medic de familie care platea pana acum contrib. la fd. de pensii(OUG 40) intr-un cont al Casei de pensii, la o suma declarata de el, lunar,acum acea suma lunara trebuie declarata in d112? sau ramane valabila vechea declaratie inregistrata la casa de pensii?
aceaiasi problema si ptr. 0.85% concedii ptr. medic de familie?( suma era data de casa de sanatate si se platea lunar intr-un al casaei de sanatate?)
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:42, 28 August 2012
potrivit ultimelor reglementări în materie D-112 la ANAF.
Daca este vorba despre contributiile sale personale iar nu ale unor eventuali colaboratori, altii decat salariatii, acestea nu se declara in declaratia 112.

Modificarea consta in aceea ca A.N.A.F. se va ocupa si de administrarea acestor creante la buget.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume cm, de la fnuass cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: am o salariata care pe toata durata sarcinii, a stat in concediu medical, acordat fie de medicul de familie, fie de ... (vezi toată discuția)
Contributii angajat si angajator ciungu ciungu Buna ziua Spuneti-mi va rog in cazul unui cenzor (contract mandat asociatie proprietari)pensionar,ce cote se platesc de catre angajat si angajator ... (vezi toată discuția)
Contributie cass angajat nou rebecavalentina rebecavalentina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: Societatea mea are sediul in Ilfov. Am 2 angajati, dintre care unul nou. Primul angajat are ... (vezi toată discuția)