avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nerespectat proiect constructie. Primaria o va darama ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nerespectat proiect constructie. Primaria o va darama sau va da amenzi?

Buna ziua,
Am cumparat un apartament intr-un bloc nou de 3 etaje. Constructia era proiectata pentru 3 etaje , iar la subsol parcari. Dezvoltatorul a mai construit un etaj, iar la subsol inca 4 apartamente, in loc de parcari. Toti cei care am cumparat nu am comentat ,pentru ca este loc de parcare pe stradutele din jur si am cumparat. Daca vecinii imobilului, (sunt numai case in jur) vor face vreo plangere la primarie, ce se va intampla? Va da amenda dezvoltatorului sau o va darama?Notarii care mi-au verificat actele , mi-au spus ca , eventual va primi o amenda, insa am auzit cazuri in cartier ca ssunt dati in judecata mai multi dezvoltatori si ca s-ar putea sa le darame.
Multumesc mult,

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:48, 27 August 2012
Autoritatea locala va aplica sanctiune dezvoltatorului pentru nerespectare proiect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea-unui-numar-minim-de-locuri-de-parcare-pentru-un-imobil loredanas loredanas Buna ziua! Rog sa ma ajutati cu sfaturi in ceea ce priveste cazul meu. Am cumparat un apartament intr-un imobil nou. Blocul are 76 de apartamente. La subsol ... (vezi toată discuția)
Teren aferent asociatiilor de proprietari cristi_afrim cristi_afrim -Înainte de 89 blocuri cat si cartiere intregi construite in vederea vânzării către persoane fizice si întrunite in asociați de proprietari se introducea ... (vezi toată discuția)
Boxe construite fara autorizatie AlexSNY AlexSNY Am cumparat un apartament intr-un bloc nou unde dupa receptie s-au construit boxe, dar nu apar in proiect. In contractele de vanzare cumparare era o clauza ... (vezi toată discuția)