avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... conditii concurs secretar oras
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

conditii concurs secretar oras

Stiu ce conditii trebuie indeplinite pentru ocupare post secretar oras, dar am o intrebare: una dintre conditii ar fi 3 ani vechime ca jurist.
Daca cineva care are terminata fac. drept lunga durata+master,,adm.publica,, si este sef serviciu din cadrul unei primarii, acest post se asimileaza cu cea de cons. juridic?
Nu vechimea de cons. jr. primeaza in fata celei de sef serviciu ? As dori si cadrul legal daca se poate. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: laluca , utilizator 12:33, 29 August 2012
Art.66 din Legea nr.188/199, republicata va ofera informatiile necesare.In cazul unui concurs nu primeaza vechimea unuia sau altuia. Cine îndeplineste conditiile cerute poate participa la concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

concurs sef birou cristina 33 cristina 33 Daca sunt functionar contractul detasat de la MI in cadrul primariei pot participa la concursul de ocupare a functiei de sef birou SPCLEP,acesta fiind un post ... (vezi toată discuția)
Promovarea in functie publica de conducere? IORDANA IORDANA Buna. As dori o lamurire daca se poate: pentru promovarea in functie publica de conducere, de ex. sef serviciu: o persoana care indeplineste fct. de Inspector ... (vezi toată discuția)
Sef serviciu la institutii bugetare lumi71 lumi71 Stiu ca la institutiile bugetare Seful de serviciu trebuie neaparat sa detina diploma de master, chiar daca studiile superioare sunt de lunga durata. Ceea ce ... (vezi toată discuția)