Buna Ziua. Am si eu la job o situatie putin neplacuta. Eu si colegii mei am fost invocati in consiliu pt tragerea la raspundere pt o asa zisa abatere disciplinara.
Eu lucrez la Vodafone, angajata prin ManPower, pe postul de agent relatii clienti (*222). Vom fi sanctionati prin avertisment scris + taierea a 10% din salariu. Pt ce? Se considera ca am fraudat prin apeluri neeligibile. Apeluri neeligibile se considera Transferul la internet si date, transferul la cei care se ocupa de rezilieri si ofertare, transferul la pers juridice, reclamtiile care se aduc altor colegi, chiar si apelurile care vin din partea colegilor din magazine(acestea se numesc codari). Am iesit cu un procentaj de 53% din 980 de apeluri (iar codari am avut 1034). Consider ca nu este vina noastra ca nu exista un numar la care apelurile respective sa intre direct la agentii care se ocupa de acest tip de solicitari si noi suntem nevoiti sa codam astfel. Noi suntem evaluati de un robotel care suna clientul dupa ce a vb cu noi, iar clientul trebuie sa acorde note. S-a considerat ca am "fentat" (sa zic asa) acel robotel prin astfel de codari (mentionez ca daca suna robotelul pe acele codari notele acordate nu sunt pentru noi, ci pt cei care preiau apelul dupa transferul nostru). Le-am cerut superiorilor sa faca cercetari in vederea acestor codari pt ca eu stiu sigur ca nu am fraudat ci pur si simplu am facut ceea ce am fost invata in trainging sa fac, insa nimeni nu s-a obosit sa faca verificarile necesare. Raportul cu aceste codari neeligibile l-au scos de pe luna iulie, urmand sa ne aplice sanctiunea abia saptamana viitoare. Ceea ce ne deranjeaza este faptul ca noua nu ni s-a spus ca avem target si pe asa ceva, nu am semnat nimic in acest sens si nici in contractul de munca semnat cu ei nu este specificat nimic. Pur si simplu la inceputul lui august am primit un raport din partea Team Leader-ului prin care eram informati ca vom fi sanctionati.
Am facut rost de la un coleg mai vechi de un regulament intern si supriza... nici acolo nu scrie nimic de aceste abateri disciplinare.
Sunt foarte suparata ca dupa ce ca ne da o nimica toata salariu si nu raman cu mare lucru din salariu ca mai fac si naveta, s-au trezit ei acum sa ne taie si din salariu.
Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Ce as putea sa fac pt a ataca aceasta hotarare? Cum as putea dovedi ca sunt sanctionata pe nedrept atata timp cat nimeni nu ne asculta??
Mail-ul primiti nu are valoare probatorie decat daca are atasat o semnatura electronica .. prin urmare, procedura cercetarii disciplinare nu este legala .. de asemenea, pentru avertisment nu se procedeaza la cercetare disciplinara, iar pentru aceeasi fapta salariatul nu poate fi sanctionat de doua ori ...
p.s.
Cine este angajatorul dvs ? .. adica , persoana juridica cu care ati semnat c.i.m....