avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

personal contractual

Buna seara. Sunt incadrata in administratia publica pe durata determinata,titularul postului are contractul de munca suspendat pe o perioada de doi ani adica pana in luna iunie 2013.Probleme este ca titularul postului vrea sa inceteze suspendarea si sa revina la servici in luna septembrie 2012.Este legal ce se va intampla cu mine am uitat sa mentionez ca am dat examen pt ocuparea postului ,avand si dispozitia primarului pe perioada 05 2011-05 2013. va multumesc mult.#-o
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 08:37, 28 August 2012
Dvs va incadrati in prev art. 83 lit. a CM. Cand se va intoarce titularul postului, CIM al dvs va inceta de drept. Faptul ca ati dat examen si ati fost incadrat prin dispozitia primarului, tine doar de procedura legala de ocupare a respectivului post.
deci sa inteleg ca titularul poate sa revina chiar mai repede decat avea termenul stabilit ?
Da.
Poate reveni oricand. Si ce e si mai interesant e ca peste cateva zile se poate suspenda din nou, iar dvs .......ati ramas fara serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala otiliapaula otiliapaula Buna ziua Sunt angajata la o institutie de cultura din decembrie 2011, pe perioada determinata pana in iulie 2013, pe perioada suspendarii cim a titularei ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata iar cei de la firma ma pun sa-mi dau demisia ingeracul ingeracul am contractul de munca pana in momentul in care se intoarce colega la care ii tin locul .ea este in post natal acum si ar trebui sa se intoarca in luna aprilie ... (vezi toată discuția)
Suplinitoare insarcinata , revenire titular, concediu crestere copil andrei.andrei.munteanu andrei.andrei.munteanu Buna ziua! Sotia mea este învățătoare suplinitoare pe perioada de un an de zile. Însă intre timp a ramas insarcinata. Ar trebui sa nasca exact in ... (vezi toată discuția)