avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... vizarea carnetului de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

vizarea carnetului de somaj

vizarea carnetului de somaj se poate face si in alta localitate in afara de cea in care a fost depus dosarul? sau exista vreo posibilitate de a nu ma prezenta personal? nu intentonez sa parasesc tara ci doar sa stau o perioada mai lunga de timp in alta localitate si mi-ar fi foarte dificil sa vin luna de luna in localitatea unde trebuie sa vizez carnetul!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 22:22, 27 August 2012
Buna seara !
Nu aveti alta varianta decat cea a prezentarii la termenul stabilit la AJOFM-ul la care ati depus dosarul . Aveti si varianta schimbarii domiciliului la noua adresa la care locuiti , cu tranferarea dosarului de somaj in mod corespunzator .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare dosar somaj in alta localitate ice4you ice4you Buna ziua! Incepand cu luna ianuarie, beneficiez de ajutor de somaj, in urma pierderi postului unde am lucrat. Am depus dosajul de somaj in localitatea de ... (vezi toată discuția)
Cand primesc banii de somaj? grancea grancea Buna ziua tuturor! azi am depus si cel de al doilea dosar pentru somaj si tot astazi mi s-a eliberat carnetul cu care trebuie sa merg lunar sa mi-l vizeze. ... (vezi toată discuția)
Somaj RalucaGeorgiana1995 RalucaGeorgiana1995 tocmai am terminat liceul si vreau sa beneficiez de banii pentru somaj. numai ca exista o mica problema. vreau sa plec sa stau cu bunicii, care se afla in alt ... (vezi toată discuția)