avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cand primesc banii de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand primesc banii de somaj?

Buna ziua tuturor! azi am depus si cel de al doilea dosar pentru somaj si tot astazi mi s-a eliberat carnetul cu care trebuie sa merg lunar sa mi-l vizeze. prima data trebuie vizat pe 10. 11. 2014. intrebarea mea este : o sa primesc bani pana atunci, pentru o luna de zile? sau doar dupa ce mi se vizeaza o sa incep sa primesc? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:45, 1 Octombrie 2014
1. In fiecare luna veti primi indemnizatia de somaj pentru luna precedenta.

2. Daca plata indemnziatiei s-a stabilit cu luna octombrie atunci in noiembrie veti primi indemnizatia pentru luna octombrie.

3. Plata indemnizatiei se suspenda daca nu va prezentati lunar la vizarea carnetului de somer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nesemnarea carnetului de somaj SergiuLuci SergiuLuci Am intrat in somaj si acuma as avea o problema caci trebuie sa plec din tara pe un termen de 2 luni.Intrebarea ar fi daca mai primesc somaj sau daca poate sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj my23 my23 Buna ziua, Daca luna aceasta pe 14 ma duc la 1 viza pt somaj in cat timp mi se vireaza banii pe card? Multumesc (vezi toată discuția)
Ajutorul de somaj suspendat helisstalin helisstalin Buna ziua, nu mi-am vizat carnetul de somaj in luna septembrie 2010 iar in octombrie m-am dus sa-l vizez cu intarziere. Mi s-a zis ca mi se suspendase dreptul ... (vezi toată discuția)