Am si eu o intrebare :cam cat ar costa actele pentru cumpararea a 15.000 mp de teren extravilan(camp) si 900 mp de teren intravilan cu constructie pe el .Terenul atat cel intravilan cat si cel extravilan se afla intr-un sat in afara Bucurestiului.
O seara buna si dvs!
Din pacate nu se poate sa va spunem ...mergeti la in birou notarial unde vi se vor calcula taxele -onorariu si taxa de intabulare care cad in sarcina cumparatorului si impozitul care revine vanzatorului. Nu se poate sa va spunem deoarece exista o expertiza imobiliara pentru uzul notarilor care este facuta pe fiecare Camera a Notarilor Publici pentru valabila pt un an de zile si se tine cont de zona, de categoria de folosinta a terenului..etc...
Mostenire
marin2013
Buna ziua .Mama mea a decedat .Succesiunea,dupa parintii ei nu a fost facuta .Bunicu i-a lasat 1ha de pamant [ intravilan-extravilan] Decesu bunicului a fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil
laura_agapy
As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)