avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare cumparare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare cumparare teren

Buna seara

Am si eu o intrebare :cam cat ar costa actele pentru cumpararea a 15.000 mp de teren extravilan(camp) si 900 mp de teren intravilan cu constructie pe el .Terenul atat cel intravilan cat si cel extravilan se afla intr-un sat in afara Bucurestiului.

Multumesc frumos
O seara buna



Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:45, 27 August 2012
~ Conținut șters la cerere ~
O seara buna si dvs!
Din pacate nu se poate sa va spunem ...mergeti la in birou notarial unde vi se vor calcula taxele -onorariu si taxa de intabulare care cad in sarcina cumparatorului si impozitul care revine vanzatorului. Nu se poate sa va spunem deoarece exista o expertiza imobiliara pentru uzul notarilor care este facuta pe fiecare Camera a Notarilor Publici pentru valabila pt un an de zile si se tine cont de zona, de categoria de folosinta a terenului..etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri pentru perfectarea de acte la un teren nou cumparat valica1 valica1 as dori sa stiu si eu care sunt pasii perfectarii actelor la cumpararea unui teren intravilan de 400 m2,cine plateste(vanzatorul ori cumparatorul) si cam cat ... (vezi toată discuția)
Mostenire marin2013 marin2013 Buna ziua .Mama mea a decedat .Succesiunea,dupa parintii ei nu a fost facuta .Bunicu i-a lasat 1ha de pamant [ intravilan-extravilan] Decesu bunicului a fost ... (vezi toată discuția)
Donatia unui teren de la parinte la copil ,care ar costul aprox ? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care ar putea fi taxele si alte costuri in mare daca mama ar decide sa imi doneze un teren intravilan ? Se calculeaza la o valoare minima a ... (vezi toată discuția)