avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare suspendare si inregistrare incetare contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare suspendare si inregistrare incetare contract in Revisal

O salariata revine din co crestere copil (2 ani) la data zz.
La data zz-1 ea face cerere pentru reluarea activitatii incepand cu zz si in acelasi timp isi depune demisia.
Referitor la aceasta situatie as avea cateva intrebari:
1. Angajatorul este de acord cu neefectuarea demisiei: cand inceteaza contractul?
2. Cum se opereaza in Revisal data incetare suspendare si data incetare contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 21 Mai 2013
Multumesc frumos pentru raspunsuri si lamuriri. Dar data incetarii suspendarii nu reprezinta ziua cand angajatul vine la munca? Pentru ca in cazul meu, data sfarsit suspendare este 01.02.2013. Data incetarii este 02.02.2013, numai ca aceasta este in weekend, cand firma nu are program de lucru....
Data incetarii suspendarii nu este data cand revine la munca .. este ultima zi a suspendarii c.i.m. ..

Data sfarsit suspendare = data incetare suspendare = 01.02.2013
va rog daca ma puteti indruma in urm situatie: cim aflat in suspendare pt CIC. data cand copilul implineste 2 ani e x.08.2013. - si e ultimul "angajat" al unei firme care a trecut prin etapa: faliment, lichidare si radiere si la sf. lunii martie Y.03.2013 urmeaza sa se emita hotararea def si irevocabila.
tinand seama ca ar trebui sa inchid acest cim in Revisal, va rog sa ma indrumati cu ce data
ar trebui sa incetez suspendare( temei ?) si apoi cu ce data sa incetez cim( art 65 alin 1-pt somaj) ?
va multumesc !
Suspendarea va inceta la data emiterii hot. irevocabile = data incetarii c.i.m. ... incetarea se va face in baza art.65 alin.1 C.mun.
Buna ziua,

Am o angajata al carui ctr de munca este suspendat pt crestere copil. Inca nu s-au implinit cei 2 ani la care are dreptul pt crestere copil. Angajata vrea sa-i desfac ctr de munca pt. a putea sa se angajeze la o alta societate. Va rog sa ma ajutati in urmatoarele : pot sa-i fac incetarea suspendarii in aceasi zi cu incetarea contractului? ; in revisal aceste operatii de incetare se pot inregistra in aceasi zi in care are loc efectiv incetarea sau trebuiesc inregistrate in ziua precedenta?; se poate desface contractul cu acordul partilor?
va multumesc anticipat pt raspuns!

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salar Andrei Gica Andrei Gica Durata unui concediu fara salar se masoara in zile calendaristice sau in zile lucratoare? (vezi toată discuția)
Termen inregistrare revisal - incetare suspendare cim/revenire ccc sorina_a_b sorina_a_b Buna ziua, As dori sa stiu care este termenul legal in care angajatorul poate inregistra in REVISAL actul de revenire din CIC al angajatei, respectiv ... (vezi toată discuția)