avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot afla unde se afla un detinut?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot afla unde se afla un detinut?

cum pot afla informatii unde este inchis un detinut inchis acum 2 luni .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexadra maria , utilizator 21:28, 26 Mai 2019
La intrebarea dvs. pot fi raspunsuri variate.

Depinde cum a ajuns persoana respectiva la inchisoare. In cazul in care, cumva a savarsit o infractiune pe raza localitatii Baia-Mare si a fost depistata acolo, persoana ar fi dusa in arestul politiei din Baia-Mare, iar dupa un timp in care este dus la audieri, persoana ar fi transferata la penitenciarul din Baia-Mare.

Daca persoana ar fi condamnata de instanta de fond si ar face apel, persoana ar fi transportata din penitenciarul Baia-Mare la sedinta de judecata si inapoi.

Daca sa presupunem ca, in cauza persoanei respective s-ar face recurs, aceasta ar fi transferata la penitenciarul din Bucuresti (probabil Rahova).

Daca persoana pe care o cautati a fost condamnata definitiv, s-a sustras de la executarea pedepsei si a fost depistata in alta localitate decat unde are domiciliul, traseul ar fi cam tot acelesi, in sensul ca, ar fi dus in arestul politiei pe raza localitatii unde a fost depistat, de acolo ar fi dus la penitenciarul cel mai apropiat, iar de acolo persoana respectiva ar putea solicita transferul la cel mai apropiat penitenciar unde isi are domiciliul stabil.

Daca persoana a fost luata de acasa in urma unei hotarari definitive, cred ca puteti sa o cautati la cel mai apropiat penitenciar.

Daca nu reusiti sa gasiti persoana cautata, va recomand sa accesati site-ul Administratiei Nationale a Penitenciarelor unde gasiti date de contact pentru relatii cu publicul.

Cu stima, Florin
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2012
Marka, utilizator
Daca e inchis acum 2 luni probabil ca se afla in arest preventiv.

Luati contact cu rudele lui si acestea va pot informa.
BII,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se aduce un urmarit international? looly looly Buna ziua. As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva pt trafic de droguri dia_happy_20 dia_happy_20 ce se intampla dupa expirarea termenului de 29 zile de arest preventiv cu un arestat?este transferat la un penitenciar dupa expirarea acestui termen? (vezi toată discuția)
Buna ziua mam căsătorit cu soțul meu în penitenciar el fiind ... Rody07 Rody07 Buna ziua mam căsătorit cu soțul meu în penitenciar el fiind închis, as vrea sa divorțez aveam o luna jumătate de când ne am căsătorit, cum procedez ... (vezi toată discuția)