avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... utilitati pe drumul de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

utilitati pe drumul de servitute

Buna ziua!
am o intrebare: cine este raspunzator de reparatiile la conducta de canalizare ce trece pe sub drumul de servitute care deserveste 2 proprietati? cine ar trebui sa plateasca aceste reparatii compania de apa-canal sau proprietarii care utilizeaza respectivul drum de servitute? mentionez ca este vorba de colectorul principal sa-i spunem si nu de racordurile aferente fiecarei prorpietati.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 13:43, 28 August 2012
Compania de apa -canal ar trebui sa se ocupe de reparatii in conditiile in care prin contractul de furnizare a serviciului de colectare ape uzate este facuta delimitarea de la racordul care apartine titularului de contract iar colectorul figureaza in lista de inventar a bunurilor companiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Darea acordului de bransare - drept sau obligatie ? metacarp metacarp M-am trezit cu o actiune civila prin care un vecin cere sa fiu obligat sa-mi dau acordul pt. un bransament de apa la o conducta pe care eu am introdus-o (si ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)
Conducta de apa menajera si cea de apa pluviala se pot lega? gabikov gabikov Intr-un condominium, comitetul executiv al asociatiei de proprietari a luat decizia evacuarii apei menajere de la baie cu ajutorul conductei de apa pluviala, ... (vezi toată discuția)