avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturi online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturi online

Buna ziua,

Ma poate lamuri si pe mine cineva cu privire la aceste facturi? Am un PFA si nu stiu foarte exact cum sa procedez.

Deci sa zicem ca fac un sistem automat prin care sa generez facturi pe baza carora clientul imi trimite banii - totul online. Dupa aceea, eu trebuie sa printez inca doua facturi, una o stampilez si semnez s-o bag in contabilitatea iar alta o semnez si stampilez si i-o trimit clientului?

Eu am cumparat mai multe produse / servicii online pe sistemul asta, insa nu mi-a mai trimis nimeni factura stampilata si semnata, doar acel model online cu numarul facturii, datelel firmei, produsul, data etc.

Cum se procedeaza pana la urma?
Daca se poate sa-mi explicati dupa aceea si care este procedura pentru plati de avans dintr-o lucrare as fi recunoscator.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Inregistrare contabila pt vanzare online prin curier ecomagazin ecomagazin Am un pfa, neplatitor de tva. Contabilitate partida simpla. Ma intereseaza cum pot inregistra in contabilitate incasarea unui produs care a fost expediat ... (vezi toată discuția)
Pfa facturare online SnowFlake SnowFlake Buna ziua, De curand mi-am infiintat PFA pe norma de venit pentru o colaborare cu o singura firma pentru care emit o singura factura o data pe luna. De la ... (vezi toată discuția)
Inregistrari fiscale dropshipping mirelacatalina mirelacatalina Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi referitoare la deschiderea si functionarea unui magazin online, in baza sistemului de dropshipping 1. Sediul ... (vezi toată discuția)