avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Teapa agentie turism - pasi legali ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Teapa agentie turism - pasi legali ?

Buna ziua!

Este vorba de cazul [ link extern ] .

Pe scurt am platit un avans dar nu primesc nicio excursie. Din cate am inteles nu a intrat firma in insolventa.

Ce trebuie sa fac ca sa incerc sa-mi recuperez banii ? Am citit si am inteles ca ar fi vorba de plangere la politie si parchet si reclamatie la protectia consumatorului ?

De asemenea, unde trebuie sa fac aceste plangeri, la sectia de politie unde sunt ei inregistrati sau pot face la sectia mea?

Si, in final, din experiente anterioare daca am sanse reale de recuperare a banilor.

Va multumesc mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: bobosf95 , utilizator 14:48, 28 August 2012
Plangerea o adresati parchetului responsabil,care va analiza ,va dispune incadrarea faptei si va declina responsabilitatea cercetarii in sarcina organului competent din cadrul sectiei de politie
si care este parchetul responsabil ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are competenta??? mdcc mdcc Va rog sa ma ajutati cu o dilema! Am facut o plangere la Parchetul de pe langa Tribunal,pentru a fi cercetat un executor bancar,dupa o vreme am primit o ... (vezi toată discuția)
Furt cu autor cunoscut claudia 1 claudia 1 La inceputul lunii februarie am fost jefuita de un angajat. Imediat am facut plangere la politie.Dupa doua saptamani,vazand ca nu se intampla nimic, am facut o ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare plangere penala facuta la parchet cata_scheau cata_scheau Buna ziua, Am depus o plangere penala la Parchetul Sibiu, impotriva unor persoane care se ocupa de administratia unui bloc tip ANL, fara a fi o asociatie, ... (vezi toată discuția)