avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

am decizia de concediu pe doi ani de la intreprindere incepand cu 13 martie 2012 . aqentia judeteana pt plati si inspectie sociala mures a aprobat dreptul la indemnizatie incepand din data de 11.aprilie 2012.de ce nu am primit si pe luna martie?ce se intampla cu acea luna cu vechimea in munca?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:56, 28 August 2012
1. Cred ca nu ati completat dvs. bine actele necesare.

2. Intrebati la AJPIS care este motivul si reveniti tot pe acest topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil alinadrapa alinadrapa buna ziua, cine poate sa ma lamureasca si pe mine???? Am depus cererea de alocatie a copilului si cererea de indemnizatie de crestere in aceeasi data (25 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - dosar stimulent insertie depus din decembrie, plati neefectuate nico866 nico866 AM DEPUS DOSAR PTR STIMULENTUL DE INSERTIE INCEPAND CU LUNA DECEMBRIE 2012 DUPA NOUA LEGE DAR NU AM PRIMIT INCA ALCEL STIMULENT ,MI PUTETI SPUNE CAT O SA MAI ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil marita la 85% manearoxy manearoxy Va rog sa ma ajutati! Daca am nascut in luna august 2012, din ce luna beneficiez de indemnizatie marita la 85%? Mentionez ca am primit prin posta decizia de ... (vezi toată discuția)