avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... BUNA ZIUA - dosar stimulent insertie depus din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

BUNA ZIUA - dosar stimulent insertie depus din decembrie, plati neefectuate

AM DEPUS DOSAR PTR STIMULENTUL DE INSERTIE INCEPAND CU LUNA DECEMBRIE 2012 DUPA NOUA LEGE DAR NU AM PRIMIT INCA ALCEL STIMULENT ,MI PUTETI SPUNE CAT O SA MAI DUREZE?VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:21, 3 Martie 2013
Cel mai sigur e sa mergeti acolo unde ati depus dosarul si sa va interesati de el.
1. A trecut cam mult timp de cand trebuia sa primiti decizia de aprobare sau respingere a stimulentului de insertie.

2. - Daca la Primarie nu vi se poate raspunde atunci faceti o sesizare la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC si stimulentul de insertie.
- Sesizarea o puteti face prin telefon, prin e-mail sau mergeti personal la AJPIS.
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Interventie moderator:
:foottap:
nico866:

1. Pentru continuarea discutiilor pe aceeasi tema nu trebuie sa deschideti un topic nou pentru ca nu exista continuitate in discutie si nu se va intelege nimic.

2. Intrati tot pe acest topic si folositi butonul "raspunde".

3. Nu mai scrieti exclusiv cu majuscule pentru ca este obositor de citi si s-ar putea sa nu mai primiti raspunsuri la intrebari.

nico866 a scris:
AM SUNAT IN LUNA IANUARIE SI MI S-A SPUS CA NU S-A FACUT PROGRAMUL PTR CEI CARE AU OPTAT PENTRU INGRIJIRE COPIL PE 2 ANI . SI SA MAI ASTEPT.VA MULTUMESC AR PUTEA FII ADEVARAT VARIANTA LOR


1. Nu inteleg despre ce programare ar putea fi vorba dar oricum este cam mult din decembrie si pana acum.

2. Nu ar fi rau sa faceti o sesizare (prin e-mail) si la Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala (ANPIS), forul ierarhic superior al AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatie crestere copil si suplimentul de insertie aly_laz aly_laz Buna ziua, Copilul meu este nascut pe 6 februarie 2013. Am optat pentru CCC 1 an. Vreau sa ma intorc la serviciu la 1 ianuarie 2014, adica cu cateva zile ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent insertie l66/2016 OanaGeorgescu OanaGeorgescu Buna ziua, Va rog sa ne ajutati (pe beneficiari si pe cei de la Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială) sa clarificam cum se vor aplica ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la stimulent de insertie? anemari82 anemari82 Daca eu sunt soldat profesionist,am dreptul la stimulent de insertie daca am 2 luni de scoala si 5luni lucrate, precizez ca sotia nu lucreaza si nu are dreptul ... (vezi toată discuția)