avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu expirat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu expirat

Ce se intampla cu societatile care si-au incetat activitatea(acte depuse la Camera de comert pt incetarea de activitate) si cu sediul social expirat?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 09:46, 19 Ianuarie 2009
Ati depus acte pentru suspendarea activitatii?
De regula pentru expirarea duratei sediului societatii, registrul comertului, periodic, procedeaza la radierea acestora unilateral. In cazul in care ati luat dvs initiativa radierii societatii, procedura consta in numirea unui lichidator si apoi dupa efectuarea procedurii de lichidare firma va fi radiata.
De regula ORC procedeaza la radiere atunci cand exira durata sediului si cand nu sunt depuse situatiile financiare. Altfel trebuie mers pe procedura lichidarii prin lichidator. Cheltuiala cu radierea este aproximativ egala cu infiintarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma suspendata din oficiu de onrc? sinbad sinbad buna ziua am o firma actualmente suspendata si care figureaza cu stoc de marfa. declaratiile fiscale au fost depuse la zi. ce se intampla daca decid ca nu ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren IOAN EUGEN IERCOSAN IOAN EUGEN IERCOSAN buna, va rog sa ma sprijiniti in gasirea unei solutii la problema pe care o am: - in 2004 , firma cumpara un teren extravilan(2 parcele separate) cu ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata din oficiu. unde? Silvia  Aldea Silvia Aldea Am si eu o intrebare. Daca o firma infiintata in 09.03.2004 (un SRL) nu a despus niciodata situatiile contabile, nu a depus niciun bilant, balanta...[b]absolut ... (vezi toată discuția)