avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort-partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort-partaj

Buna ziua. De vreo 10 ani, eu si cu mama nu ne mai intelegem cu tata. De fiecare data primim injurii din partea lui plus amenintari ca ne bate.

Astazi, totul a pus capac. A venit beat acasa, ca de obicei. Eram pe balcon si strangeam niste lucruri si am facut niste zgomot. El a inceput sa tipe si sa ma faca in tot felul. In momentul ala m-am pus in gura cu el, el s-a ridicat de pe pat, a venit la mine si m-a impins cred ca vreo doi metri in spate. M-am dus spre el, iar in momentul ala am primit un pumn in fata, mi-a spart buza. Mama a inceput sa tipe la el si eu m-am dus inspre el sa-l lovesc. Din cauza ca mama era intre noi, am ratat primii doi pumni, iar cu al treilea l-am nimerit. Cred ca i-am invinetit ochiul. S-a bagat mama intre noi, ne-a despartit, iar dupa asta a inceput cu amenintari ca o sa ne taie gatul si alte prostii de-ale lui.

Mama, vrea ca maine dimineata sa-l dea afara din casa. Care este cea mai buna metoda pentru a face asta?

In ceva timp, vrea sa dea si divort. Se poate ca el sa primeasca jumatate din tot ce avem? In conditiile in care apartamentul este a mamei mele dinaintea casatoriei, iar masina este pe numele meu.
Ultima modificare: Marți, 28 August 2012
eucaniciodata, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 16:05, 5 Septembrie 2012
Sotul nu primeste cota din apartament daca era cumparat de catre mama inainte de casatorie. Tatal poate cere o compensare in ceea ce priveste anumite imbunatatiri aduse apartemntului in timpul casatoriei. Cu datul afara din casa este mai greu. Trebuie un proces de evacuare, dar fara sa avem o sentinta de divort este mai dificil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma ameninta ca ma da afara din casa cosmin87c cosmin87c Buna ziua am 24 de ani Am o problema cu tata care pot sa zic ca ii alchoolic ca ii beat tot timpu cand nu lucreaza sau lucreaza in tura de dimineata ... (vezi toată discuția)
Este legitima aparare? Marius00E Marius00E Buna ziua,anul trecut tatal meu a venit beat acasa si sa luat de iubita si de mama mea,le-a injurat ,amenintat, (mama este despartita de el deoarece a batut-o ... (vezi toată discuția)
Probleme in urma unui conflict iondache iondache In primul rand va multumesc pentru faptul ca ati intrat pe topicul creat de mine cu intentia de a incerca sa ma ajutati. [b]Cei care nu au rabdare sa ... (vezi toată discuția)