avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita obligatie de a face(ridicare bunuri ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita obligatie de a face(ridicare bunuri mobile)

As dori sa imi spuneti (poate este vreun executor binevoitor) care sunt exact unitatile la care se pot consemna, in numele proprietarului, bunurile mobile care nu sunt ridicate de catre acesta?

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Liliana2015 Liliana2015 Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si sa-mi spuneti ce sa fac in urmatoarea situatie: Am avut un proces pe rol la judecatorie in dec 2013 ptr pensie de ... (vezi toată discuția)
Care este procedura in caz de executare silita? ninarici25 ninarici25 Buna ziua! Am un credit la o banca de 4 ani (restructurat de 2 ori pana acum), care este pe numele meu, insa a fost facut pt o ruda care acum nu mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua aș avea o întrebare la data executării silite din ... Cami88 Cami88 Bună ziua Aș avea o întrebare La data executării silite din imobil (depășirea termenului de predare a locuinței prevăzut in contractul de vânzare ... (vezi toată discuția)