avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna

cum pot sa imi recuperez bani de la fostu patron , vreau sa fac plingere penala impotriva lui
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 29 August 2012
Puteti face o sesizare la Inspectoratul Teritorial de Munca pentru neplata drepturilor salariale sau puteti chema in judecata anagajatorul la sectia litigii de munca a tribunalului competent.
O plangere penala pentru neplata drepturi salariale nu ar avea succes intrucat fapta nu constituie infractiune.
Sesizarea ITM-ului si actiunea in instanta se pot exercita concomitent ....:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu-mi da banii horatiu25 horatiu25 as vrea si eu sa stiu ce pot sa fac daca patronu la care am lucrat (momentan angajat tot la el dar in concediu fara salar) nu imi da banii (zice ca nu are) si ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm ionut36 ionut36 Buna seara ! Am si eu o mare problema si multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta! Am lucrat la o firma din Timisoara ,eu fiind din Ploiesti ,si ... (vezi toată discuția)
Are dreptul sa faca asa ceva ? affraid affraid De cateva luni sunt angajat la o firma de confectii.Ca toata lumea am semnat un contract...pe un anume salariu...etc. , treaba e ca salariul ala nu prea ... (vezi toată discuția)