avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament

care trebuie sa fie continutul unui testament?e normal sa scrie bunuri mobile si imobile ,prezente si viitoare,fara a fi specificate acele bunuri?multumesc.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 08:57, 29 August 2012
Poate sa scrie si asa, de unde rezulta ca toate bunurile care exista la data intocmirii testamentului precum si cele care vor exista la decesul celui care lasa testamentul vor fi mostnite de catre persoana trecuta in testament
de regula se foloseste acesta formula pentru ca cat traieste omul poate fie achizitiona bunuri, fie instraina....faptul ca a lasat un testament nu indisponibilizeza sau fixeaza averea sa. se vor lua bunurile de la data decesului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire adrianfodor45 adrianfodor45 Buna ziua,am o problema legata de mostenire.Matusa mea a decedat ,nu a avut copii insa avea un testament cu sotul ei ca isi lasa unul altuia bunurile.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt căsătorit ,și am doi copii. de asemenea, soția ... alinagal27@yahoo.com alinagal27@yahoo.com Buna ziua! Sunt căsătorit ,și am doi copii. De asemenea, soția este in viața. Avem dobândite, împreuna cu soția mea, mai multe proprietăți ,pe toate ... (vezi toată discuția)
Rezerva succsorala raceanu paul raceanu paul Dupa decesul tatalui meu s-a facut succesiunea pt mama mea si cei doi frati. Mama a facut testament pt unul din frati .Dupa decesul mamei la succesiune ... (vezi toată discuția)