avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... donatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

donatie

Sunt casatorita.Am vindut un teren dintr-o mostenire lasata de tatal meu.Pot dona acesti bani mamei mele astfel incit sotul meu sa nu ridice "pretentii" asupra cheltuirii lor sau mai bine zis sa nu se "confunde" cu banii comuni?Multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Laura Mata , Avocat 09:26, 29 August 2012
Banii proveniti din vanzarea terenului mostenit reprezinta bun propriu. Prin urmare, puteti dispune de ei oricum doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun comun sau propriu? GabiMarcusanu GabiMarcusanu Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. In prezent sunt la a doua casatorie. Sotul meu detine un teren cumparat inainte de casatorie, deci un bun ... (vezi toată discuția)
Protejare mostenire corinana corinana Am mostenit de la parinti un apartament. In acest moment as dori sa il vand si, din banii rezultati sa cumpar un teren. Sunt insa casatorita si nu as dori sa ... (vezi toată discuția)
Divort/partaj Johnny81 Johnny81 Buna ziua! Eu detin o jumatate dintr-o treime al unui apartament. Sora mea la fel. Tatal nostru 2/3. Totul in urma succesiunii de pe urma mamei noastre. ... (vezi toată discuția)