avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contributii cas
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contributii cas

In anul 2007 am lucrat cu contract de munca pana in luna septembrie .In cele trei luni ramase octombrie, noiembrie si decembrie nu am avut un contract de munca incasand dintr-un contract de mandat "broker de pensii private" 5000 ron venit brut.Cum se calculeaza cas pentru aceste luni? Se poate sa nu platesc cas pentru aceasta perioada?

Alte discuții în legătură

Cas retroactiv daca n-am avut niciun venit ? violeta2201 violeta2201 Buna ziua ! Poate ma puteti ajuta cu o explicatie. Am primit o Decizie de Impunere de la Casa de Asigurari de Sanatate, pentru anii 2006-2011. Din 2006 pana ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil calculat din salariu, somaj, pfa Ilinca23 Ilinca23 Buna ziua, Data probabila a nasterii este 30 noiembrie. Ultima zi de preaviz de la ultimul loc de munca a fost 4 ianuarie 2013. Acordare somaj ... (vezi toată discuția)
Calcul pentru concediu indemnizatie copil andreea123456789 andreea123456789 Buna ziua, In luna septembrie o sa avem un bebelus. In luna decembrie (2016) am incheiat contractul la firma unde lucram (am lucrat din septembrie 2015 ... (vezi toată discuția)