avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tranzactie succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tranzactie succesorala

İn urma succesiuni dupa tatal meu ,am primit o suma de bani din partea celorlalti frati şi urma ca pana la data de 1 septembrie aceştia sa imi acorde cealalta suma de bani,problema este ca aceştia nu vor sa mai ma despagubeasca spunandu-mi ca hotararea este irevocabila.Ce pot face mai departe ?Pot redeschide aceasta succesiune?Se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 11:32, 29 August 2012
Cum ati stabilt aceste sume de bani/despagubiri cu fratii ?
Printr-un inscris sau in ce mod?
In hotararea instantei ce se dispune, trebuie sa dati detalii concrete ca sa primiti un raspuns juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cearta pt. jumatate de apartament burghiu burghiu Salut! dupa moartea mamei s-a realizat succesiunea. Tatal a ramas cu jumatatea de apartament ce i se cuvenea din casatorie, iar din cealalta jumatate (partea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. intr un proces civil de succesiune din partea mamei ... AnaMarcu1989 AnaMarcu1989 Buna ziua. Intr un proces civil de succesiune din partea mamei vitrege impotriva noastra 3 frati mostenitori legali ai tatalui care a decedat taxa de timbru a ... (vezi toată discuția)
Succesiune hatice_e hatice_e Am dezbatut succesiunea lui tata ,moştenitori fiind eu 2 frati vitregi(de tata) şi sotia acestuia.Problema este ca s-a facut o tranzactie prin care ei se ... (vezi toată discuția)