avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

Buna.in data de 31.08 mi se incheie contractul individula de munca temporara.intrucat am probleme de sanatate nu-l pot reface.am intrat in concediu medical cateva zile pana pe 30.08 dar pentru ingrijire copil mic.concediu medical de la ortoped voi primi dupa data de 3-4.09 cand am si rmn-ul facut.ce probleme pot intampina la casa de asigurari de sanatate pentru virarea banilor,intrucat in perioada 01.-04.09 nu voi fi angajata dar mi se va relua concediul medical dupa 4.09.cotizez de 11 ani in care nu am avut intreruperi decat pentru concediu crestere copil.
multumesc

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie - conditii de acordare ioanamat ioanamat Buna seara, M-am intors la serviciu cand copilul a implinit 11 luni, iar sotul a intrat pentru a 12-a luna in CCC. Imi voi depune dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Raport de serviciu suspendat - beneficiez de servicii medicale? iulian1234 iulian1234 Ma numesc Lucian, si va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare. In perioada 30.09.2008 - 01.04.2010 sam fost in concediu pentru ingrijirea copilului ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu pentru ingrijire copil bolnav? myo myo Buna seara! am fost in concediu pt cresterea copilului pana pe 24 decembrie,cand a facut copilul 2 ani , si am fost instiintata ca voi fi data in somaj , acum ... (vezi toată discuția)