avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de risc maternal si concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de risc maternal si concediu de maternitate

Buna ziua pe perioada concediului de risc maternal si cocediu de maternitate ( CIM este incetat de drept) ai voie sa angajezi pe post o persoana cu CIM pe durata determinata?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:57, 29 August 2012
1. Pe perioadele de concediu medical, de risc maternal sau de maternitate CIM nu inceteaza ci este numai suspendat de drep.

2. Pe aceste perioade pe acel post se poate angaja o persoana cu CIM pe eprioada determinata pana la incetarea suspendarii CIM al titularului postului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim pe durata determinata mih82 mih82 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pentru inlocuirea unei salariate pe perioada concediului de crestere copil, am incheiat un CIM pe durata ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata, concediu medical, ccc ccalx ccalx Buna ziua, Am cautat pe forum un subiect similar cu al meu, dar nu am gasit si sper ca ma puteti ajuta. In prezent am un contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Insarcinata, contract de munca pe perioada determinata dana rod dana rod Buna seara. Va deranjez cu o intrebare. Sunt insarcinata in 3 luni, am anuntat angajatorul, sunt angajata pe perid determinata pana in aug 2011, pe locul unei ... (vezi toată discuția)