avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta catre medic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta catre medic

Va rog sa-mi spuneti daca este obligatoriu ca in adeverinta eliberata catre medic (anexa11) trebuie mentionata si perioada si zilele de concediu medical.
Multumesc!
Din ce act normativ e anexa 11 si despre ce fel de medic e vorba?
DA.De aproximativ 1 an ( daca nu ma insel) -a modificat ordinul care reglementeaza adeverinta pentru medic, si tot de atunci s-au introdus nr. de zile cm si codurile de indemnizatie.....
Pun in sectiunea Documente utile Adeverinta pentru medic cu modificari si explicatii!!
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2012
leuca_luminita, utilizator
Da, asa e. Dar nu stiu ce.
o mai pun odata "Adev medic noua cu modificari"
leuca_luminita a scris:

o mai pun odata "Adev medic noua cu modificari"

O pun si eu inca o data:
"Din ce act normativ e anexa 11 si despre ce fel de medic e vorba?"

Alte discuții în legătură

Concediul medical anne_david anne_david Buna ziua, Va rog sa-mi spune-ti, cele 90 zile de CM se considera calendaristice sau lucratoare. Ele se calculeaza de la 01 ian pana la 31 dec, sau in 12 ... (vezi toată discuția)
Nelamurire completare carnet de munca oldgeorge oldgeorge Buna ziua, In CM, la sectiunea Date privitoare la activitatea in munca apare completat in mai multe randuri textul:\"In perioada ........-........a beneficiat ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta pentru medic laura_nic_21@yahoo com laura_nic_21@yahoo com Ma puteti ajuta si pe mine. sunt in medical.dar nu vor sa mi elibereze o adeverinta de venit. k sa mi de a adeverinta.Ma pune sa semnez contractul de ... (vezi toată discuția)