Gabrielle Monique a scris:
eraz a scris:
Urmare a actiunii dumneavoastra efectuata cu celeritate pentru indreptarea erorii materiale (se va citi "Parodie-...) si schimbarea adresei de corespondenta ("Timp liber si ocupatii pe care il putem umple"), s-a dispus NUP de catre institutiile abilitate in aplicarea L. 161/2003.:)
Ursuzul are permanent surasul si zambetul sau interior!
:vishenka:
S-a "marcat" ;). Subiectul va ramane in atentia mea, stimati colegi. Am rugamintea ca discutia sa decurga in limitele impuse de Regulamentul forumului AvN :).
Va multumesc!
Gabriela Ionescu
In primul rand,sincere multumiri domniei sale Gabriela Ionescu-pentru ca a inteles ca,;;O pasare nu canta pentru ca are un raspuns ci pentru ca,are un cantec de interpretat:::
Daca il citez pe Albert Eistein,
-„SUNT DOUA FELURI DE A-TI TRAI VIATA.
1.-Sa crezi ca nimic nu este miraculos (modul mintii de a trai-adica depinde de cum gandesti)
2.-Sa crezi ca totul este un miracol.(dupa cum iti spune Inima,dupa cum stii sa te entuziasmezi,sa razi,sa te simti fericit ,dupa cum iti spune Instinctul Revelatiei -sa actionezi in Viata)
AVAND IN VEDERE COMENTARIILE ANTERIOARE,
-se poate constata ca,”Mintea,ucide misterele zambetului si al amuzamentului,punandu-le Etichete legislative,Analizandu-le,Cautandu-le NOD IN PAPURA LEGILOR care te infioara prin latura amenintarilor condamnabile atunci cand gresesti in societate”.
Daca am cauta un ”rost„fiecarui subiect de drept,vom gasi inghesuite in concepte si raspunsuri”concrete„ DOAR INTERPRETABILE,in raport de gandirea si speculatia individuala.
Se pare ca,exista Frica Incognoscibilului....-adica,frica neantelegerii,din dorinta de a sta pe un teren solid,cunoscut al conceptelor”clare”,”ferme”,eventual cat mai rigide,atunci cand se vorbeste despre legislatia romaneasca.
Se pare ca,o gluma spumoasa,ca inventivitate a unui ”Om”din Romania,poate sa trezeasca constiinta primordiala ce se oglindeste in imaginea fiecaruia si isi descopera noi forme pe care le purcede sa le exploreze prin Divertisment maxim .
Nu e nimic rau in ceea ce priveste o gluma ce stimuleaza capacitatea de gandire umana !:):D
:D=D>=D>=D>Felicitari pentru cei care au inteles spiritul ironiei !!!!:)):)):)):)):));)