avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu ingrijire copil

Eleva clasa a XI-a, a nascut si doreste continuarea studiilor. Are dreptul mama elevei, care este angajata cu CIM, sa beneficieze de concediu medical si indemnizatie de concediu crestere copil? Daca da, va rog precizati conditiile si pasii care trebuie urmati. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:45, 29 August 2012
1. Eleva are dreptul la indemnizatie pentru CCC si poate continua, in acelasi timp si scoala.

2. - Sa mearga la Primarie sa face cererea si celelate actye necesare.
- Poate beneficia de indemnizatie pentru CCC incepand cu data nasterii copilului.

3. Bunica copilului nou nascut nu poate beneficia de indemnizatie pentru CCC decat daca are copilul in adoptie sau il infiaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Golosie Golosie Am o intrebare : Daca un minor are un copil iar tatal copilului a lasato , poate bunica minorului sa beneficieze de o indemnizatie pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului, mama eleva ancamargareta ancamargareta O mama minora, in varsta de 16 ani, eleva in clasa a X-a la un liceu teoretic (frecventeaza fara intrerupere cursurile de zi ale invatamantului ... (vezi toată discuția)
Sarcina unei eleve de liceu valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. Pun problema unei eleve de liceu ( 18 ani clasa XI) . E in primul trimestru de sarcina, necasatorita. Intrebarile sunt: 1. Daca se afla in liceu ar ... (vezi toată discuția)