avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... conditii calatorie australia cetatean maghiar
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

conditii calatorie australia cetatean maghiar

As dori sa stiu daca am cetatenia maghiara si doresc sa plec in Australia este obligatoriu viza de turist? Biletul trebuie sa fie dus- intors sau este suficient doar dus?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:23, 29 August 2012
Acest subiect s-a mai discutat aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date despre calatorie in australia TutuTraian TutuTraian Buna ziua, Avand in vedere ca cetatenii Maghiarii nu mai au nevoie de viza pentru a calatorii in Australia, la inceputul verii, m-am decis sa fac si eu toate ... (vezi toată discuția)
Casatoria mixta simonaurdea simonaurdea :(Buna ziua, as dori daca se poate sa ma indrumati si pe mine cu actele necesare asupra casatoriei cu un cetatean indian.De-abia am inceput sa facem actele si ... (vezi toată discuția)
Avantajul de a fi si cetatean ungar constantinu constantinu In curand o sa primesc cetatenia maghiara am facut toate aceste demersuri pt a obtine pasaportul maghiar cu care am inteles ca nu ai nevoie de viza pt SUA ... (vezi toată discuția)