avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme revisal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme revisal

-buna ziua, ma confrunt cu o problema: o banca solicita unui salariat sa-i eliberez din aplicatia revisal de pe site-ul reges insp.muncii, un raport din care sa reiasa urmatoarele date: nume salariat, functie, date angajator, salariu;
-am intrat pe reges, pe raport preluari am selectat salariatul respectiv s-a deschis o fereastra in care am urm. informatii: data contract, nr. contract,functie/ocupatie,tip contract,data inceput, data sfarsit, stare, detalii.nu reiese nicicum salariul;
eu am listat un raport salariat din aplicatia revisal din baza de date a societatii dar banca nu este multumita;
- daca mai exista o alta metoda prin care pot lista toate detaliile de mai sus, va rog sa-mi spuneti, multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: luminita59 , utilizator 18:34, 29 August 2012
Singura metoda penru a genera un raport pe salariat este cea folosita de dumneavoastra si anume, din aplicatia Revisal. Daca banca insista puteti sa faceti su un Print Screen de pe portalul Inspectiei Muncii ,cu datele care sunt afisate acolo pentru salariatul in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)
Reges - adeverinta de salariu judytha_b judytha_b Bună ziua Mă poate ajuta cineva, cum să listezi de pe pagina inspecţiei muncii(de la raport preluări) datele despre un angajat să se vadă şi ... (vezi toată discuția)
Are dreptul banca sa ceara unui angajat extras din reges? ghitta ghitta Avem un angajat care vrea sa obtina un credit.Banca cere pe langa adeverinta de salarizare,extras din REVISAL si un extras din REGES.Are acest drept ... (vezi toată discuția)