avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In ce conditii poate o firma de recuperare creante sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In ce conditii poate o firma de recuperare creante sa scoata la licitatie o casa cu care s-a girat pentru un credit?

In anul 2008 mama mea a girat cu casa un imprumut facut de sotul meu. In anul 2010, mama mea a decedat si eu sunt unicul mostenitor.Pana la aceasta data nu am deschis succesiunea pentru mostenire. Din motive independente de voina noastra am ramas in urma cu 6 luni la credit, banca a cesionat contractul unei firme de recuperare care ne-a cerut sa achitam creditul in 20 de ani in loc de 30 si cu o rata de 30 de milioane in loc de 19 milioane(cat plateam acum la banca ) plus o dobanda anuala de 8000 de euro. In caz contrar ne-au spus ca scot apartamentul mamei la vanzare. Tinand cont ca mama este decedata si ca eu nu am deschis succesiune, care este procedura prin care aceasta firma( de camatari,ca altfel nu-i pot spune) poate intra in posesia casei si sa o scoata la licitatie?

Alte discuții în legătură

Rate neplatite la banca zumbilika zumbilika buna ziua. o intrebare am sieu.. am fcaut un imprumut la o banca in 2007 si a platit trei ani dupa vcare am ramas fara loc de munca si nu am mai avut cu ce ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca neachitat - citatie executor judecatoresc marius71 marius71 Buna ziua. In anul 2007 am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca pe un teren. Suma cu care am fost creditat a fost de 30250 euro, iar valoarea ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale (fara ipoteca) - firma de recuperare crisn crisn Buna seara! Vreau si eu o lamurire,va rog Mama mea are un credit de nevoi personale (fara ipoteca) ,pe care nu a mai putut sa il plateasca ,diminuiansu-se ... (vezi toată discuția)