avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Adeverinþã voltuntariat
Discuție deschisă în Traduceri

Adeverinþã voltuntariat

buna ziua,am terminat postliceala sanitara,si vrea sa plec in anglia,daca imi eliberez o adeverinta pentru voluntariat si o traduc in lb. engleza o sa imi fie de ajutor sau este echivalent cu 0?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 14:43, 30 August 2012
Nu cred ca exista adeverinte pentru activitatea de voluntariat. Cel mult puteti obtine o adeverinta sau copia legalizata de pe diploma, care sa ateste ca ati urmat cursurile scolii postliceale in domeniul sanitar. Aceasta poate sa va recomande in privinta aptitudinilor pe care le aveti si daca ati practicat, puteti solicita si recomandari de la locurile de munca. Evident ca trebuie sa prezentati toate documentele traduse si/sau legalizate si/sau apostilate dupa caz, astfel incat sa fie intelese si recunoscute pe teritoriul Angliei.
Daca nu considerati costurile prea mari, nu strica sa aveti cu Dvs. aceste acte in forma mentionata.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostilare foaie matricola delia70 delia70 Buna ziua , am o mare rugaminte -copia legalizata foaie matricola de la o scoala care nu era acreditata poate fi apostilata?? Este vb despre o foaie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator autorizat Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Buna ziua/seara tuturor, Am gasit foarte interesante discutiile de pe acest forum referitoare la autorizatia de traducator autorizat dar pe mine nu m-a ajutat ... (vezi toată discuția)
Cursuri ingrijire batrani la domiciliu ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa stiu cine si in ce conditii poate preda un curs de ingrijire batrani in urma caruia sa se elibereze o diploma de ingrijitoare batrani la ... (vezi toată discuția)