avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... eliberare sub control judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

eliberare sub control judiciar

daca o sentinta este definitiva si s-a inceput executarea mai poate fi eliberat sub control judiciar?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:57, 29 August 2012
Daca hotararea este definitiva nu mai poate fi vorba de liberare sub control judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare sub control judiciar cernatelena1989 cernatelena1989 Buna ziua! Prietenul meu este implicat intr-un dosar privind traficul de droguri legea 143/2000 art. 2 . A fost arestat timp de 9 saptamani iar apoi a fost ... (vezi toată discuția)
Timpul necesar stergerii unui cazier LABTECOM7 LABTECOM7 va salut.ma numesc iulian,in 2006 am fost condamnat la 3ani si 2 luni de inchisoare pentru 209 furt calificat,prin decizia instantei galati.eu ulterior in anul ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Zigrid Zigrid Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)