avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... folosire card
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

folosire card

Buna seara. Dupa o perioada lunga de timp revin cu aceiasi problema pe care am mai mentionat-o si in discutiile anterioare. Am primit astazi o citatie prin care mi se comunica ca in procesul pe care l-am intentat asupra domnului care mi-a folosit cardul s-a hotarat neinceperea urmaririi penale.Aceasta decizie o pot ataca cu recurs cum as putea sa procedez pt a face acest lucru? Imi trebuie neaparat un avocat?
Si inca ceva, eu nu am primit nici o citatie pt a mi se comunica sa ma prezint la proces. De ce?
Astept raspunsul d-voastra . Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2012
mioara_bucur, utilizator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 20:36, 5 Septembrie 2012
Depun plangere ca nu vreau sa scape asa. Ar mai fi un lucru. In aceasta rezolutie este scris ca , cardul mi-a fost predat in data de 22 august iar portoneul in data de 24 august cu toate ca le-a gasit impreuna. Ideea e ca la procuror eu cred ca a ajuns alta declaratie decat cea care a dat-o respectivul "domn" prima data. Mie in ziua respectiva cand am dat decalaratiile , agestul sef mi-a spus ca repectivul a dat decaratie ca nu a mai gasit NIMIC ALTCEVA decat cardul si abia dupa doua zile a decarat ca a gasit si portoneul iar acum in rezolutia asta spune ca le-a gasit pe amandoua o data, atunci DE CE NU MI LE-A PREDAT PE AMANDOUA O DATA??
As putea sa scriu acest aspect in plangere?
El mai zice ca a folosit cardurile din automatism, ca avea si el un card asemantor si din aceasta cauza le-a confundat.
Pai cum se poate asa ceva , din automatism ma pot urca si eu intr-o masina de aceiasi culoare si marca ca a mea, merg si imi fac treaba cu ea si apoi i-o aduc proprietarului inapoi in parcare dupa care spun ca am facut confuzie. E corect sau mai bine zis mai e ceva corect in Romania asta.

O minciuna faina chestia cu cardurile asemanatoare. Are o singura problema. Folosirea pinului. Fiecare card are pinul propriu si ca sa il foloseasca TREBUIA sa citeasca pinul de pe hartia pe care din nesabuinta ati pus-o impreuna cu cardul. Deci e furt calificat. A vrut sa va fure, nu a gresit. Formulati in scris totul clar si cronologic.
Hartia pe care scria pinul el zice ca a gasit-o impreuna cu cardul pe strada dar eu o aveam in portmoneu intr-un buzunarel mic si ascuns.
Procuroarea aceasta care a examinat actele spune ca numitul nu poate fi urmarit penal intrucat ii lipseste unul dintre elementele constitutive ale infractiunii, respectiv latura subiectiva, sub forma intentiei. Adica numitul a luat cardul si s-a dus glont la benzinarie sa-l folosesca fara nici o intentie. De ce nu sa dus la Politie sa-l declare?
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
M-ar putea cineva ajuta in formularea plangerii?
Multumiri
Astept un raspuns . Multumesc

Alte discuții în legătură

Folosire card mioara_bucur mioara_bucur Buna ziua. As dori sa aflu un raspuns cat mai repede la urmatoarea intrebare. Pe data de 20 august la ora 16:00 am pierdut un portmoneu in care se aflau doua ... (vezi toată discuția)
Supravegherea video nu constituie proba in instanta??? Und3rtak3r Und3rtak3r Asta mi-a fost transmis azi de un domn agent de la politie...ca proba video de la statia petroV nu constituie proba...ci ca el va face un referat pe baza ... (vezi toată discuția)
Rezolutie este posibil? irinu irinu Buna seara. Este corect am depus o plangere la Parchetul X dupa cateva luni si o cercetare destul de ciudata spun ieu deoarece sa dat N.U.P.pe motiv ca domnul ... (vezi toată discuția)