Buna seara. Dupa o perioada lunga de timp revin cu aceiasi problema pe care am mai mentionat-o si in discutiile anterioare. Am primit astazi o citatie prin care mi se comunica ca in procesul pe care l-am intentat asupra domnului care mi-a folosit cardul s-a hotarat neinceperea urmaririi penale.Aceasta decizie o pot ataca cu recurs cum as putea sa procedez pt a face acest lucru? Imi trebuie neaparat un avocat?
Si inca ceva, eu nu am primit nici o citatie pt a mi se comunica sa ma prezint la proces. De ce?
Astept raspunsul d-voastra . Multumesc
Depun plangere ca nu vreau sa scape asa. Ar mai fi un lucru. In aceasta rezolutie este scris ca , cardul mi-a fost predat in data de 22 august iar portoneul in data de 24 august cu toate ca le-a gasit impreuna. Ideea e ca la procuror eu cred ca a ajuns alta declaratie decat cea care a dat-o respectivul "domn" prima data. Mie in ziua respectiva cand am dat decalaratiile , agestul sef mi-a spus ca repectivul a dat decaratie ca nu a mai gasit NIMIC ALTCEVA decat cardul si abia dupa doua zile a decarat ca a gasit si portoneul iar acum in rezolutia asta spune ca le-a gasit pe amandoua o data, atunci DE CE NU MI LE-A PREDAT PE AMANDOUA O DATA??
As putea sa scriu acest aspect in plangere?
El mai zice ca a folosit cardurile din automatism, ca avea si el un card asemantor si din aceasta cauza le-a confundat.
Pai cum se poate asa ceva , din automatism ma pot urca si eu intr-o masina de aceiasi culoare si marca ca a mea, merg si imi fac treaba cu ea si apoi i-o aduc proprietarului inapoi in parcare dupa care spun ca am facut confuzie. E corect sau mai bine zis mai e ceva corect in Romania asta.
O minciuna faina chestia cu cardurile asemanatoare. Are o singura problema. Folosirea pinului. Fiecare card are pinul propriu si ca sa il foloseasca TREBUIA sa citeasca pinul de pe hartia pe care din nesabuinta ati pus-o impreuna cu cardul. Deci e furt calificat. A vrut sa va fure, nu a gresit. Formulati in scris totul clar si cronologic.
Hartia pe care scria pinul el zice ca a gasit-o impreuna cu cardul pe strada dar eu o aveam in portmoneu intr-un buzunarel mic si ascuns.
Procuroarea aceasta care a examinat actele spune ca numitul nu poate fi urmarit penal intrucat ii lipseste unul dintre elementele constitutive ale infractiunii, respectiv latura subiectiva, sub forma intentiei. Adica numitul a luat cardul si s-a dus glont la benzinarie sa-l folosesca fara nici o intentie. De ce nu sa dus la Politie sa-l declare?
Folosire card
mioara_bucur
Buna ziua. As dori sa aflu un raspuns cat mai repede la urmatoarea intrebare.
Pe data de 20 august la ora 16:00 am pierdut un portmoneu in care se aflau doua ... (vezi toată discuția)
Rezolutie este posibil?
irinu
Buna seara. Este corect am depus o plangere la Parchetul X dupa cateva luni si o cercetare destul de ciudata spun ieu deoarece sa dat N.U.P.pe motiv ca domnul ... (vezi toată discuția)