avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... procedura agentie turism falimentara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

procedura agentie turism falimentara

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu urmatorul sfat:
-am achizitionat o excursie de la o agentie de turism, am achitat-o integral, am primit factura si contract, iar acum(cu 45 zile inaintea excursiei) am aflat ca agentia respectiva a intrat in insolventa. Cum trebuie sa procedez pt. a incerca sa-mi recuperez banii? Unde trebuie facute sesizarile(tinand cont ca eu domiciliez in provincie iar agentia este din Bucuresti), in localitatea mea de resedinta sau in Bucuresti?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: _simo_ , utilizator 22:21, 4 Septembrie 2012
Si eu sunt in aceeiasi situatie.. vad ca nu ati primit inca nici un raspuns.Despre ce agentie este vorba?
Daca deja ati inteprins ceva va rog sa ma initiati si pe mine.
Multumesc frumos,
Simona

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera banii de la agentia de turism kodamanea kodamanea Buna ziua, In decembrie 2016 am achizitionat o excursie de la o agentie de turism care urma sa aiba loc in luna aprilie 2017. Am semnat contract cu ei si am ... (vezi toată discuția)
Cazurile de suprarezervare (overbooking) crmnradu crmnradu Buna ziua! Am achizitionat un Revelion in Germania (28.12.2017 - 2.01.2018) printr-o agentie (on-line). Organizatorul fiind o alta agentie. Am primit factura ... (vezi toată discuția)
Insoventa, faliment StefanL61 StefanL61 Problema mea pe scurt: - in primavara am facut o rezervare, printr-o agentie de turism, pentru un sejur pe litoral intr-o tara vecina si am platit un ... (vezi toată discuția)