avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum sa devin organizator de nunti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum sa devin organizator de nunti

doresc sa ma interesez ca acte si unde trebuie depuse pentru a deveni organizator de evenimente(botez, nunta ) de la A la Z tot tacamul???
Ma interesez pentru o cunostinta care doreste sa porneasca o afacere in acest domeniu.
Credeti ca merita in aceasta criza
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:46, 31 August 2012
Oricat de mare ar fi criza, evenimentele pe care le evocati au loc in viata oamenilor si de multe ori este nevoie de un specialist, ,, maestru de ceremonii"...Va recomand sa va infiintati o intreprindere individuala care sa aiba ca obiect de activitate principal 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a. Detalii infiintare II aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare studio videochat! Robert1985 Robert1985 Buna ziua, Am un studio videochat de ceva timp si vreau sa il legalizez:D,vreau sa spun ca as pune maxim 5 6 angajati,cifra de afaceri ar fi in jur de ... (vezi toată discuția)
Organizare evenimente pentru copii STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua As dori sa infiintez o intreprindere indivuduala (sau srl) care sa aiba ca obiect de activitate organizarea de petreceri pentru copii, si eventual ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)