avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... este legal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

este legal?

mama mea i a facut sorei mele act de vanzare cumparare a apartamentului cu clauza pana la moartea ei,suntem trei frati si totul s a facut intre mama si sora mai mica fara ca eu si cealalta sora sa stim.Intrebarea mea este daca este legal ce a facut mama mea si daca nu ce este de facut pentru ca eu consider ca toti trei avem aceleasi drepturi. mentionez ca actul la facut pe numele cumnatului meu(sotul surori mele sora mea fiind cununata legitim cu el).va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters258703 , utilizator 16:49, 30 August 2012
Legal este, insa nu e moral. Cu bunul ei cat timp este in viata poate face ce doreste.
Inteligenta miscarea de a transfera dreptul de proprietate cumnatului, nu ficei, asa se evita niște probleme ce ar fi putut apărea.

Singura posibilitate pe care o aveți este să așteptați ca mama dvs. să decedeze și ulterior să atacați contractul pentru neplata pretului
eh..nu-i bai. Ma sunati si-l anulam pt lipsa cauzei in ceea ce o priveste pe mama dvs. Cauza mamei dvs era sa primeasca pretul..ceea ce sunt sigur ca nu s-a intamplat:) sau vedem si alte motive...:D
Si cum vreti sa faceti asta, domnul avocat ben10, cât timp mama este in viata?
Ultima modificare: Joi, 30 August 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
promovand o actiune in nulitate absoluta..care dupa data contractului e imprescriptibila si intemeiat si pe obligatia copiilor la intretinerea parintillor ( ca sa justific un interes cat e in viata..apoi e indiscutabil interesul):)
zic si eu

Alte discuții în legătură

Intretinere parinti patrickun patrickun Eu+sora parinti(surdo-muti) frate+cumnata. Acum 6-7 luni fratele meu a facut un act(inca nu stiu ce tip) de intretinere cu parintii mei, pe apartamentul ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere mireteo mireteo as dori sa stiu daca pot anula un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere si in ce fel il pot inlocui cu un contract de vanzare-cumparar cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. revin asupra unei întrebării anterioare. eu și ... marele torino marele torino Bună ziua. Revin asupra unei întrebării anterioare. Eu și sora mea am renunțat la succesiune după tatăl nostru în favoarea mamei noastre. Ea este ... (vezi toată discuția)