avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice acord cadru
Discuție deschisă în Achiziţii publice

acord cadru


Poate cineva sa ma lamureasca cum ar fi cel mai corect si mai legal mod de incheierea acordului cadru
Am finalizat o procedura de achizitie furnizare medicamente ptr incheierea unui acord cadru de furnizare medicamente cu 3 semnatari ptr un numar de cca 40 loturi
Cum ar fi cel mai corect mod de incheiere a acordului cadru:
-semnarea acordului cu primi tri clasati pe fiecare lot in parte sau
- semnarea acordului cadru intre AC si furnizor iar in acordul cadru sa fie prevazute produsele casrigatoare ptr locurile 1,2,3
Va rog sa-mi raspunde-ti daca a-ti mai avut acorduri cadru
Multumesc
Cel mai recent răspuns: iuly7 , utilizator 15:22, 30 August 2012
Din cele relatate mai sus nu reiese cu cati operatori economici ati dorit sa incheiati acordul cadru. In cazul in care ati mentionat in documentatie ca veti incheia cu un singur operator economic pe fiecare lot atunci veti incheia cu operatorul economic clasat pe primul loc/lot tinand cont de criteriul de atribuire. Daca ati mentionat ca veti incheia acordul cadrul cu mai multi operatori economici atunci acesta se va incheia cu operatorii economici care au depus oferte admisibile, tinand cont de numarul specificat in documentatia de atribuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord cadru online ibitza78 ibitza78 Am un acord cadru, online, cu mai multi operatori, fara reluarea competitiei, 93 loturi medicamente. Sunt in etapa de evaluare financiara si pe mai multe ... (vezi toată discuția)
Acord cadru alexix alexix Asa avea nevoie de ajutorul unui specialist va rog Am o licitatie finalizata prin incheierea unui acord cadru cu mai multi ofertanti, am 45 de loturi, 6 ... (vezi toată discuția)
Acord cadru Grigore Carmen Grigore Carmen Care este procedura de reofertare pe acord-cadru? Va multumesc... (vezi toată discuția)