avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... santaj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

santaj

Buna ziua!
As dori sa stiu daca este legal ca o persoana sa inregistreze convorbirea telefonica avuta cu mine si sa o prezinte sefilor mei intrucat raspunsul nu ii era favorabil?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:51, 30 August 2012
daca raspunsul nu-i era favorabil pozitia dvs in fata sefului ar fi trebuit sa se consolideze..
deci..:D
Legal ni este dar ar trebui sa va judecati ca sa lamuriti problema legalitatii sau a ilegalitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea convorbirii telefonice cu un superior bozzont bozzont Speta este in felul urator. Eu trebuia sa imi mai iau un numar de zile de concediu deoarece este sfarsit de am, motiv pentru care am facut o cerere in acest ... (vezi toată discuția)
Insulta ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Am urmatoarea situatie .....am fost jignita in casa mea si a mamei mele(in care in prezent locuiesc ea si sotul ei) de catre sotul ei (tatal meu ... (vezi toată discuția)
E legal să înregistrez o discuție verbală sau telefonică cu cineva? Pilu Pilu Buna seara. As avea rugamintea sa-mi spuna cineva daca e legal sa inregistrez o discutie directa pe care o am cu cineva, sau telefonica ? Este vre-un act ... (vezi toată discuția)